Huidtypen

Bij het aanschaffen van huidverzorgingsproducten is het belangrijk om vast te stellen welk type huid u heeft en welke producten hiervoor geschikt zijn. Om deze reden vermelden wij bij ieder product, voor welk type huid het betreffende product geschikt is. Ondanks dat veel van onze producten geschikt zijn voor alle huidtypen, is het toch handig om te weten welk product past bij uw specifieke huidtype!

Verfijnd zoeken

Betrouwbare kwaliteit

In onze webshop vind u de huidverzorgingsproducten die ook worden gebruikt in professionele schoonheidssalons. De producten zijn vrij van toevoegingen en geschikt voor verschillende huidtypen.

Snelle verzending

Omdat we rechtstreeks kunnen leveren vanuit eigen voorraad van onze schoonheidssalon, bent u verzekerd van snelle levering. Vaak worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden en heeft u ze snel in huis.

Vaste lage prijzen

Wij kopen onze producten tegen een scherp tarief in en kunnen daarom een scherpe lage prijs bieden. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties en specials op verschillende producten. Zo bent u altijd zeker van een goede deal!